Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου στo Νοσοκομείο Σητείας


Το Γενικό Νοσοκομείο - Κ.Υ. Σητείας επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης της Διακαινησίμου, 11 Απριλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, προκειμένου να αναταλλάξει τον πασχάλιο χαιρετισμό «Χριστός Ανέστη» με το προσωπικό και στους νοσηλευόμενους ασθενείς του Νοσοκομείου.
Τον Σεβ. Ποιμενάρχη, που συνόδευε ο υπεύθυνος Εφημέριος του Νοσοκομείου και Αρχιερατικός Επίτροπος Γ΄ Αρχιερ. Περιφερείας Αιδεσιμολ. Πρωτ. Φιλοκτήμων Αυγουστινάκης και ο Αιδ/τος π. Νικόλαος Ροδουσάκης, Εφημέριος Ενορίας Σταυρωμένου, υποδέχθηκε ο Αναπλ. Διοικητής του Νοσοκομείου Σητείας κ. Εμμαν. Μιχελάκης. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τους  θαλάμους, μοίρασε πασχαλινά αυγά και ευχήθηκε εγκάρδια καλή ανάρρωση σε όλους τους ασθενείς, και αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.

Αρχιερατική χοροστασία στη Θεία Λειτουργία της Τετάρτης της Διακαινησίμου στο Κοιμητήριο Σητείας


Το πρωΐ της Τετάρτης της Διακαινησίμου, 11 Απριλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου και στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Εγέρσεως του Λαζάρου στο Νέο Δημοτικό Κοιμητήριο της πόλεως Σητείας.


Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, στην οποία έλαβαν μέρος οι Εφημέριοι της πόλεως και συμμετείχαν πολλοί ευσεβείς χριστιανοί της Σητείας, ο   Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος τέλεσε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των μακαριστών Κληρικών Αρχιμ. Εμμανουήλ Μυλωνάκη, Πρωτ. Μιχαήλ Φραγκιαδάκη και Ιερέως Αντωνίου Τσίρκα και πάντων των κεκοιμημένων που αναπαύονται στο εν λόγῳ Κοιμητήριο της πόλεως.