Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Επίσκεψη του Λιμενάρχη Ιεράπετρας στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο


Επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο πραγματοποίησε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ο Λιμενάρχης Ιεράπετραςκαι Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Ιωάννης Παπαδάκης.
Ο κ. Παπαδάκης μαζί με τις ευχές του για το νέο έτος επέδωσε στον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο την έκδοση της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Π.Ε.Α.Λ.Σ.) «Στην ίδια ρότα Υπουργείο Ναυτιλίας, Λιμενικό Σώμα, Π.Ε.Α.Λ.Σ.», που επιμελήθηκεο κ. Μ. Σταυρακάκης.
Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχαρίστησε εγκάρδια τον Λιμενάρχη Ιεράπετρας και ευχήθηκε στον ίδιο προσωπικά και στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος καλή και ευλογημένη χρονιά με πολλή δύναμηκαι υγεία για να συνεχίσουν να επιτελούν με επιτυχία το δύσκολο και σημαντικό για τη θαλάσσια ασφάλεια και τον έλεγχο των χωρικών υδάτων της πατρίδος μας έργο τους.


www.imis.gr

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τη Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας


Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης παρέδωσε στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για άπορες οικογένειες που συγκέντρωσαν τα στελέχη και το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ιεράπετρας.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχαρίστησε θερμά τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Παπαδάκη για την εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ιεράπετρας, εξαίροντας την κοινωνική ευαισθησία,την έμπρακτη αγάπη και την αλληλεγγύη των αστυνομικών προς τους ενδεείς συνανθρώπους μας.
Τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου συνόδευαν ο Διοικητής τουΤμήματος ΑσφαλείαςΥπαστυνόμος Α΄ κ. Νεκτάριος Φρονιμάκης και υπεύθυνος Τροχαίος του Α.Τ. Ιεράπετρας Υπαστυνόμος Β΄ κ. Νικόλαος Τζουμάκας.

www.imis.gr

Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας


Μέσα σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το εσπέρας της Τετάρτης 17 Ιανουαρίουστην αίθουσα του Ερυθρού Σταυρού η τελετή ευλόγησης και κοπήςτηςBασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο.
O Πρόεδρος του τοπικού Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλοςπροέβη σε ένα σύντομο απολογισμό για την πλούσια δράση του ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για την παρουσία και τη στήριξή του, αλλά και όλους του φορείς της πόλεως.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη στον Πρόεδρο και σε όλα τα στελέχη των Εθελοντών Σαμαρειτών και των Εθελοντριών Νοσηλευτριών, προκειμένου να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους. Επίσης, ο Σεβασμιώτατοςεξήρε την προσφορά του Προέδρου κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου και όλων των μελών του Ε.Ε.Σ. για την προαγωγή της τοπικής μας κοινωνίας, επισημαίνοντας την αξία του εθελοντισμού στη δύσκολη εποχή μας, διαβεβαιώνοντας ότι η Ιερά Μητρόπολη αναγνωρίζει και στηρίζει το σπουδαίο και πανθομολογούμενο έργο του Ερυθρού Σταυρού της Ιεράπετρας και των φιλότιμων ανθρώπων του.
Στην εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας παρέστησαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλ. Νταραράς, ο Δ/κτής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Παναγιώτης Καράμπελας, ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας κ.Ιωάννης Παπαδάκης, οικ.κ. Νικ. Τζουκάκας και Γ. Χασιώτης από το Α.Τ. Ιεράπετρας και ο κ. Χαράλαμπος Κανάκης απότον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ενώ παρευρέθηκαν και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων και πολλοί φίλοι τουΕρυθρού Σταυρού.


www.imis.gr