Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Α.Σ. Ιεράπετρας
Tο πρωί της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίου Τρύφωνος Νέου Μύρτου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος μετέβη στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Α.Σ. Ιεράπετρας στην περιοχή «Παπαλάκους» Ιεράπετρας, όπου ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα της Συνεταιριστικής Οργάνωσης.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα μέλη της διοίκησης και στους εργαζομένους καλή δύναμη στο έργο τους και καλή συνεργασία, και ο Άγιος μάρτυς Τρύφων, προστάτης των γεωργών, να προστατεύει τις καλλιέργειες όλων των αγροτών παραγωγών, οι οποίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής αλλά και της εθνικής μας οικονομίας.    
Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Οργάνωσης κ. Νικ. Δασκαλάκης ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για την παρουσία του και για το γεγονός ότι πάντοτε συμπαρίσταται και ευρίσκεται κοντά στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
Εκτός από τον Πρόεδρο κ. Νικ. Δασκαλάκη, τα μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζόμενους της Ένωσης Α.Σ. Ιεράπετρας, στην τελετή παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Αργύρης Πανταζής, η Γραμματέας του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Αικατερίνα Τρικαλουδάκη και άλλοι εκπρόσωποι αγροτικών φορέων της περιοχής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου