Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Η Βασιλόπιτα του Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας


Σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρακαι με τη συμμετοχή δεκάδων Μικρασιατών της πόλης πραγματοποίηθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Astronhotel» η τελετή της κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας απότον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε στηνέα Πρόεδρο κ. Ευτυχία Μαρινάκη,στο Διοικητικό Συμβούλιο και σε όλα τα μέλη του συλλόγου τους καλή και δημιουργική χρονιά, και τους συνεχάρη για τις δραστηριότητες του συλλόγου για τη διάσωση και διάδοση της μεγάλης παράδοσης, του πολιτισμού, των ηθών και των εθίμων του Μικρασιατικού ελληνισμού.
Στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας έλαβαν μέρος ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. Εμμανουήλ Μολυμπάκης και οι μικρασιατικής καταγωγής ιερείς Αιδεσιμολ. Οικον. Αθανάσιος Ταρλαντέζος και ο Αιδεσ/τος Οικον. Κων/νος Λιοντάκης, ενώπαρέστησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αργύρης Πανταζής, η απερχόμενη Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαρία Μαθιουδάκη-Δραγασάκη, ο Διευθυντής της χορωδίας του Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας Πρωτοψάλτης κ. Ιωάννης Αρώνης, καθώς και πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.


www.imis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου