Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας στο Επιμελητήριο Λασιθίου


Τo εσπέρας της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε αγιασμό για την έναρξη των εργασιών της θητείας του νέου Διοικητικού Συμβουλιου και στη συνέχεια ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Επιμελητηρίου Λασιθίου. Στην τελετή έλαβε μέρος και ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Τίτος Ταμπακάκης, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Γεράσιμο.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε στον Πρόεδρο κ. Θωμά Χαριτάκη και τα μέλη του Δ.Σ. καλή χρονιά και καλή δύναμη στο έργο τους.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θωμάς Χαριτάκης απηύθυνε ευχές για μια καλύτερη, παραγωγικότερη και ανταγωνιστικότερη χρονιά και για ένα καλύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον για τη μικρομεσαία επιχείρηση, που εξακολουθεί να δοκιμάζεται δεινώς από την υπερφορολόγηση και απουσία αναπτυξιακής δυναμικής στην εθνική οικονομία. Κατή τη διάρκεια της εκδήλωσης το Επιμελητήριο Λασιθίου βράβευσε τρεις επιχειρήσεις του Νομού στις οποίες απονεμήθηκαν Αριστεία Επιχειρηματικότητας.
Στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας παρέστησαν οι Βουλευτές του Ν. Λασιθίου κ. Εμμαν. Θραψανιώτης και Ιω. Πλακιωτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη, οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου κ. Αντ. Ζερβός και Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης, ο Αστυνομικος Διευθυντής Λασιθίου κ. Εμμαν. Παπαδάκης, ο πρώην Πρόεδρος του του Επιμελητηρίου κ. Νικ. Τζανόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Εμμαν. Αλιφιεράκης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου κ. Εμμαν. Πεπόνης, ο Αντιπρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε. και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων.


www.imis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου