Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας


Μέσα σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το εσπέρας της Τετάρτης 17 Ιανουαρίουστην αίθουσα του Ερυθρού Σταυρού η τελετή ευλόγησης και κοπήςτηςBασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο.
O Πρόεδρος του τοπικού Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλοςπροέβη σε ένα σύντομο απολογισμό για την πλούσια δράση του ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για την παρουσία και τη στήριξή του, αλλά και όλους του φορείς της πόλεως.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη στον Πρόεδρο και σε όλα τα στελέχη των Εθελοντών Σαμαρειτών και των Εθελοντριών Νοσηλευτριών, προκειμένου να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους. Επίσης, ο Σεβασμιώτατοςεξήρε την προσφορά του Προέδρου κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου και όλων των μελών του Ε.Ε.Σ. για την προαγωγή της τοπικής μας κοινωνίας, επισημαίνοντας την αξία του εθελοντισμού στη δύσκολη εποχή μας, διαβεβαιώνοντας ότι η Ιερά Μητρόπολη αναγνωρίζει και στηρίζει το σπουδαίο και πανθομολογούμενο έργο του Ερυθρού Σταυρού της Ιεράπετρας και των φιλότιμων ανθρώπων του.
Στην εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας παρέστησαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλ. Νταραράς, ο Δ/κτής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Παναγιώτης Καράμπελας, ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας κ.Ιωάννης Παπαδάκης, οικ.κ. Νικ. Τζουκάκας και Γ. Χασιώτης από το Α.Τ. Ιεράπετρας και ο κ. Χαράλαμπος Κανάκης απότον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ενώ παρευρέθηκαν και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων και πολλοί φίλοι τουΕρυθρού Σταυρού.


www.imis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου