Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. ΚύριλλοTην Τετάρτη 1 Μαρτίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος δέχθηκε τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου Ταξίαρχο κ. Εμμαμουήλ Παπαδάκη, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του. Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή εγκάρδια καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο πολεύθυνο έργο του. Ο κ. Παπαδάκης ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Κύριλλο για τις ευχές του, τόνισε ότι πρώτο μέλημά του ίδιου και της υπηρεσίας του είναι η εμπέδωση και περαιτέρω ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας στους φιλήσυχους πολίτες του Νομού Λασιθίου και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει την καλή συνεργασία του με την Τοπική Εκκλησία.

πηγή: www.imis.gr

Aρχιερατική Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγ. Φωτεινής Ιεράπετρας
Tο πρωί της Τετάρτης της Α΄ Εβδομάδος των Νηστειών, 1 Μαρτίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής πόλεως Ιεράπετρας.
Στο τέλος της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλή και ευλογημένη Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

πηγή: www.imis.gr